Woedende Gehaktballen

Meatballs and Catching Anger

5 minKöttbullarna och argsmittanZweden2012
TER PLAATSE INGESPROKEN

Gehaktbal is besmet door de woede van zijn zeer opvliegende baas. Hij komt thuis en besmet de andere gehaktballen. Woede is besmettelijk, maar gelukkig is geluk dat ook.

Who?

12 minJessica LaurénZweden2011
TER PLAATSE INGESPROKEN

Kleine Teddy en zijn vriendjes hebben veel plezier samen. Ze lopen verloren of worden kwaad. Maar in deze grappige en originele verhaaltjes komt alles altijd weer goed.

Just a Little

9 minAlicja Björk JaworskiZweden2012     trailer
TER PLAATSE INGESPROKEN

Het is de eerste warme lentedag. Biggetje beslist te gaan zwemmen. Onderweg komt ze een egel tegen met amper stekels, een kraai met een erg lange bek, een groen lammetje en een kalf vol witte vlekken. Geen van hen ziet er normaal uit. Wanneer ze elk een wens mogen doen van schildpad, loopt het anders dan ze gehoopt hadden.

Animal Friends

36 minEva LindströmZweden2013
TER PLAATSE INGESPROKEN

Welkom in een eigenzinnige en fantasierijke wereld. Maak kennis met het kleine baby vogeltje dat op avontuur gaat, maar al snel beseft dat de wereld daarbuiten soms een beetje eng kan zijn. Ook het schaap dat beslist over het hek te springen en weg te lopen van huis beseft dat dit leuker is als hij ook echt gemist zou worden. En dan is er nog Meneer de uil, die het donkere bos verlaat en in de stad gaat wonen. Toch kan het moeilijk zijn om te wennen aan de drukte van de stad als je maar een bosuil bent. Eva Lindström brengt haar succesvolle Zweedse kinderverhalen naar het witte doek. Op een bizarre en heerlijk kinderlijke manier slagen ze erin het alledaagse te combineren met fantasie.